Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dimarts, 7 de desembre del 2010

Monica Bellucci. Et Dieu... créa la femme



Monica Bellucci no existeix, no és de carn i ossos, no pertany a la realitat material perquè, si fos real, el transit per la vida seria un camí de renúncia. Els mortals ens hem de conformar amb la vulgaritat de la bellesa. Per accedir a altres estadis del plaer, de la felicitat, d'emoció, haurem d'esperar a morir. I tant si hi ha cel com si hi ha infern, ella, Eva mite errant, serà allà.

Aquest Nadal serà una mica més Nadal encara que la decepció habiti al peu de l'arbre. Tant fa que siguis dona o home. Mira l'anunci i esborra de la teva ment tot allò que el gest mascle simbolitza (o no). Queda't només amb les emocions que, com espurnes, salten de les llambordes dels carrers i les places de Roma. Segueix els talons i veuràs que el cel comença arran del terra.


2 comentaris :