Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dimarts, 31 de maig del 2011

Atles de la creació

 


El 23 de març de 2007, professors dels departaments de microbiologia, genètica, bioquímica, biologia vegetal i biologia cel·lular de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona i de diverses universitats, escoles i instituts europeus i americans van rebre l'Atlas of Creation, un luxós volum de gairebé vuit-centes pàgines a tot color. La primera part del llibre conté informació científica, amb fotografies i il·lustracions de fòssils, mentre que a les últimes tres-centes pàgines nega l'evolució i fets comprovats científicament, afirmant que tots els registres fòssils pertanyen a espècies que habiten la Terra ara, i ho argumenten amb la manca d'espècies de transició, com intenten demostrar les imatges d'aquest apunt en el cas dels humans.




No conformant-se amb qüestions religioses i biològiques, deixa anar perles com que els atemptats de l'11-S van ser obra de materialistes darwinistes. El 2008, Adnan Oktar (Harun Yahya), el seu autor, va ser condemnat a Turquia per haver creat una organització amb objectius delictius.

Igual de divertits són els que pretenen harmonitzar el creacionisme amb la teoria de l'evolució. Aquí teniu una simpàtica síntesi que aparella els fills d'Adam i Eva amb unes femelles procedents d'homínids.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada