Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dimecres, 8 de desembre del 2010

Gremi de filòsofs a l'atur


Si no sabeu què regalar aquest Nadal, us deixo la divertida pàgina web The Unemployed Philosophers Guild (Gremi de filòsofs a l'atur). Aquí hi trobareu gadgets de tota mena: pòsters, postals, ninos, samarretes, rellotges, jocs, caramels, llibretes, tot relacionat amb el món de la filosofia, la ciència, l'art, la literatura, la política, la història, la religió, la música...

La pàgina és obra de dos germans que van pensar que amb intel·ligència i humor es podia obtenir la mateixa satisfacció que buscant resposta a les grans preguntes de l'existència humana a través de la ciència i la filosofia. I com ells mateixos diuen irònicament, tot i que sempre tenen present conceptes com els de veritat i justícia, el seu objectiu és satisfer els desitjos materialistes... els seus desitjos materialistes.

Potser us ha arribat a través de la xarxa (gràcies, Bego) un dels productes que ofereixen a la seva botiga virtual: la Nietzsche's Will to Power Bar, "el poder de la voluntat", una barreta energètica per a "superhomes".



I si us va més la relativitat que el nihilisme, podeu triar The Original Einstein's Energy Bar, que du el lema "És relativament deliciosa".


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada