Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dilluns, 11 d’abril del 2011

Biblioteques per dins [12]


La setmana passada proposava al Biblioteques per dins [11] la possibilitat de visitar la Biblioteca Strahov de Praga sense sortir de casa: una magnifica fotografia que permet girar 360º per poder veure una de les sales íntegrament.

Vaig esmentar que faltaven les bibliotecàries i, fent broma, vaig suggerir que com que la República Txeca i Praga són les capitals del cinema... del cinema per adults, s'estarien canviant de roba a Brno. Era una broma a mitges, perquè la roba no se l'estaven canviant, sinó traient per fer les fotos que podeu veure a sota.

El grup Guerrilla Readers, un grup d'estudiants de biblioteconomia, es van despullar a la biblioteca de la Universitat Masaryk de Brno per fer un calendari amb fotografies de Miroslav Pospíšil: "Només volem mostrar que la biblioteca no és un lloc avorrit, tot i que molta gent ho cregui, i que els bibliotecaris són persones que tampoc ho són. Amb aquest calendari volem demostrar que la biblioteca és un lloc divertit i atractiu", diuen els bibliotecaris i les bibliotecàries del Knihovna je sexy! (La biblioteca és sexi!), que és el nom del calendari, i que duen els cosos nus pintats amb informació bibliogràfica i codis ISBN.

En fi... és una idea que deixo anar a les bibliotecàries i bibliotecaris del país!

Library is Sexy!

2 comentaris :

  1. Tenint en compte que a les darreres eleccions, el nu i la propaganda "sexy" es va incorporar al discurs, em temo que no cal demanar més nus. Em poso a vomitar imaginant futures campanyes. Quedem-nos vestits, i ja ens despullarem més en privat o en públic, però en pçúblics escollits.

    ResponElimina
  2. Doncs, què vols que et digui... La Nerera té morbo! I pel que fa a les bibliotecàries, depèn de l'experiència de cadascú. Com tot. I si he de triar entre Google i la bibliotecària...

    ResponElimina