Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

diumenge, 15 de maig del 2011

La Lliga de la Justícia [2]


Si ahir feia conya amb la foto que presentava els membres del Govern nord-americà, disfressats de superherois de la Lliga de la Justícia de l'Univers DC, dirigint les maniobres d'aniquilació de Bin Laden des de la Sala de Situació de la Casa Blanca, no menys divertida (perquè fa riure tanta estupidesa) és aquesta, publicada pel diari de Nova York, Di Tzeitung. A la imatge han estat esborrades les dues dones que eren presents a la reunió: Hillary Clinton i Audrey Tomason.

Di Tzeitung és un diari hassídic, jueu ultraortodox, que seguin les lleis de la modèstia considera que homes i dones no poden compartir els mateixos espais per evitar la temptació de la seducció i el desig.

Amb els seus superpoders, els ultraortodoxes  han convertit la Noia Meravellosa (Wonder Woman) de la primera foto en la Noia Invisible de la segona. Divertit, perquè en l'univers Marvel la Noia Invisible és la mare de la Noia Meravellosa.

[Fonts: Luigi i El País]

3 comentaris :

  1. faig, faig! (estic "fatal")

    ResponElimina
  2. El fotoxop dóna per a moltes bestieses fantàstiques!
    M'hauré depensar quina en faix jo. Se m'acut que podria esborrar alguns responsables del govern dels millors. Posats a fer, els esborrem tots.

    ResponElimina
  3. És que parlar de segons què i qui trasbalsa a qualsevol, Eulàlia.

    ResponElimina