Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March

dijous, 1 de setembre de 2011

XII Jornada Europea de la Cultura Jueva


Barcelona s'afegeix a la Jornada Europea de la Cultura Jueva amb un programa d'activitats durant tot el cap de setmana que inclou rutes, concerts i degustacions gastronòmiques, entre altres propostes.

[Veure el programa complet i informació d'altres llocs de Catalunya a Terres d'Edom]

2 comentaris :

  1. No sé si han triat un moment massa bo per a les jornades, mentre Israel segueix amb la seva massacre habitual dels habitants legítims del territori que ocupa. Farien bé de buscar formes noves i novedoses de conviure. No tan sols per ells, sinó també per demostrar-nos a tots que es pot viure sense matar.

    ResponElimina
  2. Lluís, aquestes jornades es fan cada any per aquestes dates. Són unes jornades sobre la cultura jueva, que res té a veure amb l'estat d'Israel.

    Procuro no parlar mai de política d'estats, i menys encara de l'Israel modern (el meu interès pel judaisme és personal i purament intel·lectual i cultural, com a fenomen antropològic i històric). Però sí que puc afirmar que la visió que es dóna del problema entre Palestina i Israel és molt esbiaixada. Si vols, un dia en parlem, però si et ve de gust pots fer-li un cop d'ull a aquest apunt: http://bereshitbiblia.blogspot.com/2011/06/el-conflicte-araboisraelia-01.html

    ResponElimina