Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

divendres, 18 de novembre del 2011

A Barcelona Map...

Carro de matèries fecals (1875; lamalla.cat)

La xarxa de clavegueram de Barcelona, 1911-2011



La revolució de l'aigua

7 comentaris :

  1. Fixa't, Enric, en quina mena d'escampall estic fet.
    L'enginyera Mª José Chesa, l'actual responsable de les aigües subterrànies del subsol barcelonès és amiga meva. Amb ella he treballat per les seves grans passions -pels líquens i pel Cenobioikos (o infiltració de la vida a l'àmbit urbà)-. Ella ha fet efectiva la meva pensada d'una possible BioBlitzBCN.
    http://bioblitzbcn2011.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. M'assembla que al Passeig de Sant Joan, hi havia l'entrada al clavegaram i fan excursions programades....

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Girbén, quina gran iniciativa! M'ho he mirat i trobo a faltar més activitats per adults.

    ResponElimina
  5. Arís, així és. Ho comento al final de l'apunt en el bloc Barcelona Map i hi he posat un vincle. Ha estat tancat durant molt de temps. A veure si ara el tornen a posar en marxa.

    ResponElimina
  6. Quan algú diu que el passat fou millor és evident que només expressa la seva nostàlgia. El passat és horrible (i pudent, tal com va retratar el gravadr de la il·lustració, quasi expressionista). Segurament d'aquí a dos-cents anys diran també que el passat fou horrible (tot i que nosaltres ens trobarem molt bé).

    ResponElimina
  7. Lluís, però no ens en podem desprendre, no? Jo em sentiria coix, sigui pudent o no. Ara, millor no. Però sí que el passat, al contrari del s'acostuma a dir, és l'única part de la nostra vida que podem modificar.

    ResponElimina