Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March

dijous, 10 d’octubre del 2019

Guia del Rec Comtal



Ja és a totes les llibreries el meu darrer llibre: Guia del Rec Comtal. Caminant pel Rec i la seva història, editat per Viena Edicions, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i el MUHBA.

L'any 2016 vam publicar El Rec Comtal. 1.000 anys d'història (Viena Edicions). En pocs mesos es va exhaurir i molts de vosaltres us en vau quedar sense. Ara, sense defugir-ne la part històrica, posem al vostre abast un nou llibre, més pràctic i lleuger, centrat en el recorregut d'aquesta séquia mil·lenària, hereva de l'aqüeducte romà, amb moltes més fotografies i plànols, i amb dades actualitzades de les darreres descobertes arqueològiques.

Entitats i institucions que han col·laborat en l'edició del llibre i que han acollit les presentacions i xerrades de la Guia del Rec Comtal. Caminant pel Rec i la seva història: Ajuntament de Montcada i Reixac; Ajuntament de Barcelona; Museu d'Història de Barcelona.


El Rec Comtal al barri de Vallbona. Autor: Ramon Sales


Properes presentacions i xerrades

3 de juny i 27 de novembre de 2021. Ruta del Rec Comtal pel barri del Fort Pienc. Organitzat per l'Aula Ambiental de la Sagrada Família i l'Associació de Veïns i Veïnes del Fort Pienc.



Presentacions i xerrades anteriors

31 d'octubre de 2019. Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), Sala Martí l'Humà, a la plaça del Rei, a càrrec de Carme Miró, directora del Pla Bàrcino del Servei d'Arqueologia de Barcelona, i Joan Roca, director del MUHBA.



21 de novembre de 2019. Casa de la Vila, Sala Institucional, carrer Major, 32, de Montcada i Reixac.


9 de desembre de 2019. Espai Antoni Miró Peris del Clot-Camp de l'Arpa, plaça Carme Montoriol, 10. Taller d'Història del Clot-Camp de l'Arpa. Llibreria Pebre Negre.


19 de febrer de 2020. Dimecres d'EL POU. Casal d'Entitats Mas Guinardó, plaça Salvador Riera, 2.