Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March

divendres, 23 de març de 2018

Res publica


Liberté Egalité Fraternité (1950), Renato Guttuso

8 comentaris :

 1. Te advierto que tal como están las cosas al igual te cierran la página por erótica ¡¡¡¡
  Salut

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I eròtica és, Miquel, com angoixant és haver de reprimir el desig. Per tot allò que ens uneix, una abraçada ben forta!

   Suprimeix
 2. Y muchos que la seguimos no queremos que el autor se fugue. Salut et Caetera.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. El término "fuga" viene como anillo al dedo. En música -lenguaje universal- es la superposición de ideas musicales, que reciben el nombre de "sujetos", y que se sustenta en la polifonía vertebrada por el contrapunto entre varias voces -todas ellas de la misma importancia-, que se basa en la reiteración de melodías en diferentes tonalidades (como si unas voces se "fugaran" de las otras). Es un estilo de composición, más que una estructura fija (como una constitución o un estatuto), por lo qual los compositores se acercan al estilo con diferentes grados de libertad e individualidad (interpretando -en los dos sentidos- la estructura o norma base). ¡Salud y república, Fackel!

   Suprimeix
 3. Ara com ara, per molts de nosaltres ella és el màxim objecte de desig. Però sabem que "con el estado hemos topado" i de pasada tb amb la iglèsia i sobretot amb la gent de l'Ibex. Però la senyora s'ho val i se'ns fa impossible no anar-hi al darrere.
  Molts records!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Certament, hi pot haver cap aspiració millor que el bé comú que ella representa? Ja va sent hora de trencar amb les estructures del passat (tant d'estat com de partits) i construir amb les nostres mans com a ciutadans.

   Suprimeix
 4. Very helpful information.!Thank you so much for the detailed article

  ResponSuprimeix