Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dissabte, 16 de febrer del 2013

Anachronisme: Silent Star Wars



Vídeo realitzat el juliol de 2007, a partir d'escenes de L'imperi contraataca (1980), per San (muntatge), Tom D. (piano) i Mr. Bâtard, per al blog Bouge ton Mool (avui desaparegut) com a resposta a una convocatòria de treballs en vídeo que tractessin l'anacronisme en les arts. El juny de 2010, San reelabora la pel·lícula i la torna a fer pública de la mà del grup Les Singes Hurlants (també desaparegut). Aquest és el resultat.






4 comentaris :

  1. És genial! Es podria fer amb moltes altres pel·lícules.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Josep, sobretot la tria d'imatges i el muntatge que li dóna aquest caràcter impressionista.

      Elimina
  2. Ostres!!!, és genial, Enric, quina passada, sembla Metròpolis, que bo!! Un bon exercici d’estil que gairebé ens mostra el perfil estètic més adequat a la saga de Star Wars. L’hauria de veure el Lucas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em fa pensar en la percepció de la realitat. El vídeo reflecteix allò que abans ha passat pel cap del seu realitzador. En certa manera, doncs, ja preexistia en la pròpia cinta de Lucas.

      Elimina