Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March

dijous, 19 d’agost de 2021

PechaKucha Night BarcelonaDivendres 28 de novembre de 2014 es va celebrar a l'edifici Disseny Hub Barcelona, ​​seu del Museu del Disseny de Barcelona, ​​la 21a edició del PechaKucha Night Barcelona, que tenia com a fil conductor el vers de JV Foix “M'exalta el nou, m'enamora el vell”.

En aquesta edició hi van participar experts en moda, tecnologia, història o tabús sexuals per mirar al futur sense treure la mirada del retrovisor. Els ponents van ser: Xavier Domènech (Arkham Comics), Laura Ginès, Daniel Julián (Pimpampum), Enric H. March, Patricia Parejo (GUS), Chema Peral, Laura Sangrà (Àrtic BTV), Eran Saracevic, Mario Torrecillas (PDA filmes), Olga Vallejo i Brigitte Vasallo.

Les sessions del PechaKucha tracten de generar punts de trobada interdisciplinaris, on camps com l'arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic i de moda, la música, la fotografia, el disseny industrial, el cinema, la creació multimèdia, la publicitat, la antropologia, la medicina o la química ambiental tenen un espai d'interacció.
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada