Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dilluns, 30 de maig del 2011

Biblioteques per dins [15]


No és una broma: Per l'educació sexual, ves a veure la bibliotecària (o el bibliotecari). Si ja tens la guia, que a més costa la no gens menyspreable xifra de 66,95 dòlars a Amazon, perquè vols la bibliotecària? Per les pràctiques? Fixeu-vos que han volgut arreglar-ho amb la cursiva del "see" i encara ho han deixat més... suggeridor. Si s'edita aquí, aviat tindrem cues a les biblioteques. Ideal per fomentar... la lectura! I si ens vénen temptacions, el següent diagrama ens dóna instruccions.

Font: Etiopika

Martha Cornog, l'autora, no és una desconeguda, va escriure el popular llibre The Big Book of Masturbation. A sota, l'escriptora en una imatge... promocional (perdó, però no me n'he pogut estar; i juro que és l'única foto que he trobat!)

Martha Cornog, © Yvonne K. Fulbright (Fox News)

Com han canviat els temps! Quan érem joves ens havíem de conformar amb El libro de la vida sexual, del psiquiatre López Ibor, ideal per iniciar-se en... la història de l'art, gràcies a les seves imatges artístiques. Mireu, si no, la seva portada.


Sort que després la lectura ens proporcionava perles com aquesta que ens parla de la felació (impagable el terme "pluralistas"), molt descriptiva:

"Es esta una actiud sexual parafílica que se realiza mediante la estimulación del pene con la lengua, los labios y la boca, incluida la succión. La asociación ideativa entre la boca y la vulva existe casi en la infancia: la boca tiene labios, temperatura, secreciones mucosas y la succión es un microrritmo. Además hay una introducción cavitaria. La felación puede ser activa o pasiva. Stekel, una de las figuras fundacionales del estudio de la sexualidad, afirma que los niños varones practican entre sí la felación sin haber sido aleccionados siquiera. En la casuística científica acerca de este tema se han expuesto casos de autofelación. La felación practicada como preliminar del acto heterosexual normal en adultos no debe nunca identificarse con la practicada como fin en sí misma. Se trata en el primer caso de una caricia erógena encaminada a despertar en bloque la sensibilidad sexual. En el otro caso se trata de una parafília patológica. La felación como sustituto del acto sexual es frecuente entre homosexuales, pluralistas, gerontófilos y pedófilos. Así mismo en las prácticas sexuales de sujetos psicoinfantilistas.
I no, no us estic incitant a vicis solitaris en cas que no surti bé la visita a la biblioteca. Una vegada més, us adjunto unes imatges dissuasives extretes del llibre Le livre sans titre (1844) per si no controleu les vostres mans.


Font: Mashpedia

8 comentaris :

  1. crec que a aquestes tots tenim més que comprovada la veracitat dels escrits històrics.

    ResponElimina
  2. No, no puc estar-me'n de tots els rat-penats que m'has fet venir al cap!
    Tot ve d'un apunt dels científics-blocaires de l'Abulafia; uns conyons superdocumentats.
    Fot-li una ullada al seu maradonià apunt Que la sigan mamando i sabràs de què parlo.

    http://blogabulafia.blogspot.com/2009/11/que-la-sigan-mamando.html

    ResponElimina
  3. Matilde, lectura? Ara es diu així?

    ResponElimina
  4. Garbí, comprovades per bé o per mal? Jo diria que per bé. Ni ens hem quedat cecs i se'ns ha assecat la columna vertebral!

    ResponElimina
  5. Girbén, esplèndid bloc! Tota una troballa que afegeixo als meus preferits.

    ResponElimina
  6. Genial! Algun dia publicaré un apunt sobre els tractats antimasturbatoris del s. XIX...

    ResponElimina
  7. Galderich, hi deu haver un material espectacular. Pot ser un apunt d'aquells de gaudir de veritat!

    ResponElimina