Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

dissabte, 5 de febrer del 2011

Biblioteques per dins [05]


S'han avançat tramullas.com i Frikitecaris! El meu Biblioteques per dins [5] havia d'estar dedicat a La bibliotecaria, curt d'animació de Sandro Corsaro, protagonitzat per Kick Buttowski (que dóna nom a la sèrie nord-americana), un nen de 12 anys que practica esports extrems. En aquest capítol s'enfronta a una vella i malvada bibliotecària per recuperar un llibre tornat per error i l'entrepà del seu amic.

Pels que tenim una edat, la imatge de la bibliotecària ens recorda aquelles velles funcionàries de la nostra infantesa, capaces d'exercir la disciplina anglesa amb tal de preservar l'ordre de la "seva" biblioteca. Però si bé nosaltres érem capaços de captenir-nos sota l'amenaça de l'infern, Kick, acostumat a creure que el món és una pista d'skater, i l'excés de zel de la bibliotecària, arruïnaran la biblioteca.

A Frikitecaris recomanen: "Ni se les ocurra hacer eso o algo parecido en su biblioteca, queridos usuarios. Háganme caso". I per si no queda prou clar, aquí us deixo un curs accelerat de bones pràctiques.

1 comentari :

  1. A Frikitecaris recomanen: "Ni se les ocurra hacer eso o algo parecido en su biblioteca, queridos usuarios. Háganme caso".

    Doncs això, “lo dicho”. Feu cas del consell :-D
    (ai la imatge de les bibliotecàries, quina creu...)

    ResponElimina