Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March

dijous, 10 d’octubre de 2019

Guia del Rec ComtalJa és a totes les llibreries el meu darrer llibre: Guia del Rec Comtal. Caminant pel Rec i la seva història, editat per Viena Edicions, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i el MUHBA.

L'any 2016 vam publicar El Rec Comtal. 1.000 anys d'història (Viena Edicions). En pocs mesos es va exhaurir i molts de vosaltres us en vau quedar sense. Ara, sense defugir-ne la part històrica, posem al vostre abast un nou llibre, més pràctic i lleuger, centrat en el recorregut d'aquesta séquia mil·lenària, hereva de l'aqüeducte romà, amb moltes més fotografies i plànols, i amb dades actualitzades de les darreres descobertes arqueològiques.

Entitats i institucions que han col·laborat en l'edició del llibre i que han acollit les presentacions i xerrades de la Guia del Rec Comtal. Caminant pel Rec i la seva història: Ajuntament de Montcada i Reixac; Ajuntament de Barcelona; Museu d'Història de Barcelona.


El Rec Comtal al barri de Vallbona. Autor: Ramon Sales


Properes presentacions i xerrades


En preparació.


Presentacions i xerrades anteriors

31 d'octubre de 2019. Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), Sala Martí l'Humà, a la plaça del Rei, a càrrec de Carme Miró, directora del Pla Bàrcino del Servei d'Arqueologia de Barcelona, i Joan Roca, director del MUHBA.


21 de novembre. Casa de la Vila, Sala Institucional, carrer Major, 32, de Montcada i Reixac.


9 de desembre. Espai Antoni Miró Peris del Clot-Camp de l'Arpa, plaça Carme Montoriol, 10. Taller d'Història del Clot-Camp de l'Arpa. Llibreria Pebre Negre.


19 de febrer de 2020. Dimecres d'EL POU. Casal d'Entitats Mas Guinardó, plaça Salvador Riera, 2.


10 comentaris :

 1. A la espera de la información
  Salut

  ResponSuprimeix
 2. Et felicito Enric, quedo a l'espera.
  Francesc Cornadó

  ResponSuprimeix
 3. Enric, moltes felicitats pel nou llibre! No abandonis, si pots, el bloc que tot i que s'han caigut del mercat segueixo gaudint molt de la lectura dels que sobreviuen i segueixo, especialment aquest.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Moltes gràcies, Ferran! No abandonaré el blog, però sí que és cert que he reduït la publicació d'articles a un o dos al mes. El blog és la cuina on es couen els llibres que he publicat. D'aquí han sortit els set que són a les llibreries. Ara estic redactant el que serà la joia de la corona: la història de les barraques de fira a Barcelona. Un volum de 600 pàgines que es publicarà abans de Nadal del 2020. En aquest sentit, se'm fa molt difícil compaginar blog i edició. Però el mantindré viu. És la mare dels ous i m'ha donat moltes alegries, entre elles la complicitat i els comentaris de lectors i amics com tu. Una forta abraçada!

   Suprimeix
 4. Moltes felicitats Enric. A veure si ens veiem el 31.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Moltes gràcies, Josep! Serà un plaer poder saludar-te.

   Suprimeix
 5. Jo de petit jogaba al passar per el carrer Bofarull,derrare del carrer Mallorca,(Clot)

  ResponSuprimeix