Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March

diumenge, 27 de març de 2011

Pista d'atletisme [06] de joguina: atletisme de taula


Aquestes pistes d'atletisme tenen l'avantatge que no els cal disseny arquitectònic ni permís d'obres ni una equipació especial perquè es posen sobre una taula, i no necessiten més entrenament que llegir les instruccions d'us. A més, es pot combinar el joc amb unes cerveses i un caliquenyo.

Monsieur Sport (MB, França, 1977) és un joc de taula senzill en què per coronar-se com a campió cal quedar el millor possible en cadascuna de les sis proves que el componen: 100, 400 i 800 m llisos, 110 m tanques, salt de longitud i salt d'alçada.


Hi ha una versió espanyola amb el nom Atletismo de mesa, sense més dades que les fotografies que adjunto. Això sí, són "100 x 100 competitivos". Està per estrenar i en venda per la xarxa. Són 20 € més despeses. Fins fa quatre dies era l'única alternativa que contemplava amb el coi de lesió que arrossego des de l'estiu passat. Però començo a veure la llum!


Són jocs descatalogats i, a més, la relació del joc amb l'atletisme és nul·la, però potser sí que es podria fer un joc de taula amb una cursa d'orientació, on l'estratègia, l'habilitat, la sort i l'enginy es comparteixen. Fins i tot seria factible un joc de rol. Mercat no crec que en faltés. Si algú vol fer la primera pela...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada