Bereshit: la reconstrucció de Barcelona i altres mons
Enric H. March
Avís: A causa d'haver estat bloquejat el compte principal de Bereshit, han desaparegut les imatges dels articles d'aquest blog. Lamentem les molèsties causades per aquest fet, del qual no hem rebut cap explicació per part de Blogger. Anirem reposant el material gràfic en la mesura del possible.

diumenge, 27 de març del 2011

Pista d'atletisme [06] de joguina: atletisme de taula


Aquestes pistes d'atletisme tenen l'avantatge que no els cal disseny arquitectònic ni permís d'obres ni una equipació especial perquè es posen sobre una taula, i no necessiten més entrenament que llegir les instruccions d'us. A més, es pot combinar el joc amb unes cerveses i un caliquenyo.

Monsieur Sport (MB, França, 1977) és un joc de taula senzill en què per coronar-se com a campió cal quedar el millor possible en cadascuna de les sis proves que el componen: 100, 400 i 800 m llisos, 110 m tanques, salt de longitud i salt d'alçada.


Hi ha una versió espanyola amb el nom Atletismo de mesa, sense més dades que les fotografies que adjunto. Això sí, són "100 x 100 competitivos". Està per estrenar i en venda per la xarxa. Són 20 € més despeses. Fins fa quatre dies era l'única alternativa que contemplava amb el coi de lesió que arrossego des de l'estiu passat. Però començo a veure la llum!


Són jocs descatalogats i, a més, la relació del joc amb l'atletisme és nul·la, però potser sí que es podria fer un joc de taula amb una cursa d'orientació, on l'estratègia, l'habilitat, la sort i l'enginy es comparteixen. Fins i tot seria factible un joc de rol. Mercat no crec que en faltés. Si algú vol fer la primera pela...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada